Ιάσονας Γαργαλιάνος.

Η άσκηση αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου όπου το κλώτσημα μιας μπάλας ισοδυναμούσε με την απόλυτη ευχαρίστηση, μέχρι το σήμερα όπου το πάθος μου για τον αθλητισμό και την ευζωία με οδήγησε στο να συστήνομαι ως γυμναστής.

Το κομμάτι της εκπαίδευσης μου ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.  Έπειτα ακολούθησαν πολλά πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω στον χώρο του αθλητισμού τα οποία μαζί με την δική μου συνεχή έρευνα και ενασχόληση βοήθησαν στην προσωπκή μου εξέλιξη και μου έδωσαν την δυνατότητα να εργάζομαι με επιτυχία πάνω στο αντικείμενο μου.

Έχω εργαστεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ως Personal Trainer , Group Trainer, TRX Trainer, Functional Training Specialist, Spinning Instructor. Συνεργάστηκα με πολλούς ανθρώπους οι οποίοι ξεκινούσαν από διαφορετική αφετηρία. Δουλέψαμε παρέα ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους, θέσαμε τους δικούς τους προσωπικούς στόχους και τους κάναμε πραγματικότητα. Αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα και είναι κάθε φορά μέχρι σήμερα.

Και εσύ λοιπόν, όποιος και να είναι ο στόχος που έχεις θέσει και από όποια αφετηρία και αν ξεκινάς, να ξέρεις πως με την απαραίτητη προσπάθεια μπορείς να τα καταφέρεις. Το personalcoach.gr  με απλα και περιεκτικά λόγια, χωρίς παραπανήσιες πληροφορίες, θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις το μαγικό κόσμο του fitness. Προπόνηση για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς, συμβουλές για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις, πληροφορίες για συμπληρώματα διατροφής καθώς και τρόποι να ανακαλύψεις την κινητήρια δύναμή σου.

Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα εξατομικευμένο προπονητικό και διατροφικό πλάνο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σου ώστε να φτάσουμε στο δικό σου καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα! Δώσε μου την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σου και γίνε και εσύ ένας από αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν τον στόχο τους πραγματικότητα. Βρες τον καλύτερο εαυτό σου!