sport-gift

Και έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που πρέπει να προμηθευτούμε τα δώρα για τους δικούς μας ανθρώπους. Δεν είναι εύκολη η επιλογή ενός δώρου…Να σας πω πως το σκέφτομαι εγώ.

Το ιδανικό δώρο δεν πρέπει να είναι απαραίτητα κάτι ακριβό. Πρέπει να είναι κάτι που να χρειάζεται ο άλλος, να του αρέσει και να δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Μια συνηθισμένη επιλογή για εμένα, είναι κάποιο αθλητικό αξεσουάρ. Εάν λοιπόν έχετε φίλους που αθλούνται, μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες που ίσως να σας φανούν χρήσιμες. Αλλά ξέρετε κάτι; Ακόμα και αν δεν αθλούνται οι φίλοι σας, δεν θα ήταν τέλειο μέσα από το δικό σας δώρο να μυηθούν στον αθλητισμό και να αλλάξουν τη ζωή τους;

1. Αθλητικά παπούτσια.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον πως μια σωστή επιλογή στο πάτημά μας είναι η βάση για μια αποτελεσματική και ασφαλή προπόνηση. Με το σωστό παπούτσι αποφεύγουμε τους ανεπιθύμητους τραυματισμούς λόγω κραδασμών και αποκτάμε σταθερότητα και υποστήριξη κατά την προπόνησή μας. Τώρα, επειδή στις μέρες μας με την ανάπτυξη της τεχνολογίας οι επιλογές είναι απλά αμέτρητες, θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό υπάλληλο σε κάποιο κατάστημα αθλητικών ειδών για να σας κατατοπίσει. Αλλιώς πιστέψτε με, θα μπερδευτείτε!

2. Ρολόι με παλμογράφο.

Κάτι διαφορετικό που δεν θα έχει σκεφεί κάποιος είναι ένα ρολόι με παλμογράφο. Σε ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για την καρδιακή σου συχνότητα και επίσης μπορεί να αποθηκεύει κάποιο όριο προπονήσεων στη μνήμη του. Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείς πολύ πιο στοχευμένη και αποδοτική προπόνηση ανάλογα με τον στόχο σου. Πολύ ενδιαφέρον, εντυπωσιακό και πρακτικό. Σκέψου το!

3. Μusic player.

Ναι, συμφωνώ, η μουσική στα περισσότερα γυναστήρια απλά δεν ακούγεται. Αλλά και να ακούγεται, κάποιος μπορεί να έχει τις δικές του ιδιοτροπίες όσον αφορά τα ακούσματά του. Θεωρώ πως για τον περισσότερο κόσμο το να ακούει τα αγαπημένα του κομμάτια όσο γυμνάζεται, του δίνει ρυθμό και όρεξη και μάλιστα υπάρχουν και μελέτες που το αποδυκνείουν αυτό. Ξέρω πως πολλοί χρησιμοποιούν το κινητό τους για αυτή τη δουλειά, όμως μην ξεχνάτε, όταν γυμναζόμαστε το κινητό μας ανήκει στα αποδυτήρια!

4. Ασύρματα ακουστικά.

Μαζί με το προηγούμενο δώρο μπορείτε να βάλετε στο πακετάκι και ασύρματα ασκουστικά. Ναι μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά πιστέψτε με, σε όποιον το κάνετε θα σας ευγνωμωνεί και θα σας σκέφτεται σε κάθε του προπόνηση. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μπλέκονται τα ακουστικά και να πέφτει το mp4 κατά τη διάρκεια του σετ! Δείξτε πόσο σκέφτεστε τον παραλήπτη του δώρου λοιπόν και απαλάξτε τον από αυτήν την ταλαιπωρία!

Τέσσερις πρακτικές λύσεις που νομίζω πως θα φανούν πολύ χρήσιμες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμένα με έχουν βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση της επιλογής του κατάλληλου δώρου. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και σε εσάς. Καλές γιορτές σε όλους !

Leave a Reply

All rights reserved J.Gargalianos 2015